ProjektAI-enabled, novel, reagentless analytical method for monitoring contaminants in edible oils and rapid quality…
Grunddaten
Titel:
AI-enabled, novel, reagentless analytical method for monitoring contaminants in edible oils and rapid quality assessment
Laufzeit:
01.04.2023 bis 31.03.2025
Abstract / Kurz- beschreibung:
The objective of the research project is the development of a novel, reagentless, AI-enabled analytical method for safety and quality assessment of edible oils. It will be based on a combination between micro gas sensors array and deep learning algorithms.
Beteiligte Mitarbeiter/innen
Leiter/innen
Institut für Physikalische und Theoretische Chemie (IPTC)
Fachbereich Chemie, Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät
Fachbereich Chemie, Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät
Lokale Einrichtungen
Institut für Physikalische und Theoretische Chemie (IPTC)
Fachbereich Chemie
Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät
Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät
Geldgeber
Bonn, Nordrhein-Westfalen, Deutschland